Zvětšete si svůj byteček. Jde to i s pomocí nábytku

I malý byt může být v konečném důsledku docela prostorný, jen ho musíte správně vybavit. Hlavní zaměřit se primárně na nábytek, který zabírá hodně místa.

Zvětšete si svůj byteček. Jde to i s pomocí nábytku

Malé byty jdou v posledních letech na dračku. Není třeba se dlouho pídit po příčinách, ty jsou docela jednoduše identifikovatelná. Cena obytných nemovitostí stoupá a čím dál tím více lidí nemá šanci dosáhnout na hypotéku pro standardní byt o třech pokojích. Proto stále více rodin volí menší varianty, které jsou pro ně finančně únosné. Vždy je totiž lepší bydlet ve svém než někde u cizího. Malé byty však mají jeden docela očividný problém, a sice velikost. Prostě nejsou dost prostorné, což se dá ale docela levně změnit.

Skříň v ložnici

Levným řešením je prostě uvolnění prostoru tím, že se vyhází vše nepotřebné. Chcete-li bydlet na větším prostoru, nezbývá vám nic jiného, než dát pryč všechny cetky a zbytečnosti, co vám doma zabírají místo. A ani to nemusí vždy stačit k uspokojivému výsledku. Takovou velkou uklízecí akci je dobré podpořit i nákupem nových praktických vestavěných skříní Praha Sten-skrine.

Ve stěnách nezaclání

Jejich kouzlo tkví hlavně v tom, že jsou uloženy ve stěnách, kde nezaclání. Vyměnit je za stávající almary tedy není rozhodně špatný nápad, i když zadarmo to nebude. Co se samotných stěn týče, v tomto ohledu nemusíte mít žádný strach. Hodně lidí má pocit, že jejich stěny nejsou pro nábytek dostatečně pevné nebo nemají ty vhodné tvary, ale pravdou je, že všechny stěny, krom nosných, jsou vhodné. Ne vždy se samozřejmě podaří nábytek zasunout do stěny celý, ale i kdyby ne, pořád se jedná o docela velký přínos.

Skříň

Skvělé je, že jde o nábytek na míru, což sice znamená, že se to trochu prodraží, ale na druhou stranu si můžete zvolit, jak přesně bude vaše nové domácí vybavení vypadat. Na chvíli se tak můžete stát designéry. Valná část výrobců už dnes disponuje speciálními programy nebo internetovými aplikacemi, ve kterých si mohou zákazníci načrtnout alespoň základní kontury jejich budoucího nábytku. Je možné si tak zvolit nejen velikost a tvary, ale také vnitřní uspořádání včetně poliček nebo šuplíků.